Corneliu Vadim Tudor sustine ca ministrul justitiei are „dosar de informatoare“ „de pe cnd se numea Monica Gherghiescu si era fata colonelului Gherghiescu“. Presedintele PRM a mai spus ca Monica Macovei a fost racolata din studentie si „folosita intens“ cnd era procuror
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a sustinut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca ministrul justitiei Monica Macovei are "dosar de informatoare", aceasta fiind racolata din studentie si "folosita intens" cand era procuror. C.V. Tudor a declarat ca ar vrea sa vada dosarul de informator al ministrului Macovei, transmite Mediafax. "Am vrea sa aflam si noi dosarul de informatoare a Securitatii pe care il are madam Macovei inca de pe cand se numea Monica Gherghiescu si era fata colonelului Gherghiescu, implantat de Securitate la Uzinele Semanatoarea, ea fiind racolata inca din studentie si apoi folosita intens pe cand era procuroare", a spus Vadim Tudor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.