Valentin Nicolau, aflat in plin razboi cu presedintele Traian Basescu, si-a directionat munitia si spre alt reprezentant al Aliantei D.A., Alexandru Lazescu, membru in CA al TVR. Nicolau il ataca pe Lazescu in 2005 pentru o stare de fapt existenta din 2003.
Seful TVR a remis ieri Biroului Permanent al Camerei Deputatilor o sesizare prin care arata ca Lazescu se afla in incompatibilitate. In sesizare se arata ca Lazescu ar fi si director general in reteaua de radio MIX FM si ca este actionar la o firma care a obtinut o licenta radio la Focsani. Contactat de "Cotidianul", Alexandru Lazescu a facut urmatoarele precizari: "Nu sint nici actionar, nici administrator si nici angajat al retelei MIX FM. Cum nu sint angajat, nu pot fi nici director general. Eu activez intr-o companie care asigura productia in retea si coordonez aceste programe, dar asta nu inseamna ca sint director. In acest caz, nu se poate vorbi de incompatibilitate". Lazescu ne-a precizat ca este actionar la firma Medianet, care a obtinut o licenta la Focsani, dar pina nu va fi obtinuta autorizatia de functionare a postului, nu este in incompatibilitate. "Cind va primi autorizatia, voi vedea cum ies din incompatibilitate", a mai spus Lazescu, adaugind ca firmele la care activeaza nu au nici un contract cu SRTV sau ARBOmedia, deci nici in acest caz nu poate fi vorba de incompatibilitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.