Liderul Fortei Democrate, Petre Roman, propune pensionarilor formarea unei aliante pentru alegerile viitoare, pentru ca acestia sa-si poata promova oameni in scopul formarii propriului grup parlamentar, iar prin intermediul alesilor sa poata fi promovate legi in sprijinul acestei categorii sociale. Petre Roman a lansat propunerea in cadrul unei conferinte de presa sustinute, ieri, la sediul Ligii Pensionarilor din Arad, unde a fost invitat pentru a asculta problemele virstnicilor, transmite Mediafax.

Roman a mai spus ca "se pot gasi solutii politice de promovare a pensionarilor", apreciind ca "cea mai buna varianta este Polul Social". "Nu am abandonat ideea formarii Polului Social. Dar daca ma intrebati ce impiedica ca un astfel de discurs sa cistige teren, va pot spune ca este blocajul de credibilitate cu care se confrunta PSD la ora actuala", a declarat Roman. Acesta a mai spus ca Forta Democrata ar fi o alta solutie pentru promovarea pensionarilor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.