Partidul Conservator va demara procedurile de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, pe care liderul PC, Dan Voiculescu, l-a calificat ieri drept un sef de stat "ipocrit, nepriceput si iresponsabil".

"Astazi, ma declar adversarul politic a lui Traian Basescu. Pe langa faptul ca este ipocrit si nepriceput, mi-a dovedit, sambata, ca este si iresponsabil", a declarat Voiculescu. Liderul PC face referire la intalnirea presedintelui Traian Basescu cu cativa dintre fruntasii PD, intre care Adriean Videanu, Vasile Blaga si Radu Berceanu, intalnire care a avut loc sambata, la restaurantul Potcoava.

Potrivit presedintelui PC, Basescu a discutat despre "subminarea" unor partide parlamentare si anume: PSD, PNL si PC, cat si despre "subminarea" autoritatii unor institutii ale statului.
Presedintele PC a anuntat ca va merge catre toate partidele din Parlament, mai putin PD, pentru a solicita semnaturi in vederea suspendarii sefului statului.

"Eu sunt incoruptubil. Nu sunt santajabil. Voi avea curajul sa lupt pana la capat pentru a apara demnitate romanilor in fata unui presedinte ipocrit, nepriceput si iresponsabil", a subliniat Voiulescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.