Crestin-democratii revin la vechea denumire a formatiunii politice - Partidul National Taranesc Crestin-Democrat - a anuntat, ieri, la Deva, presedintele organizatiei judetene Hunedoara a formatiunii, Emil Danci. El sustine ca hotararea a fost luata in sedinta de duminica a Comitetului National de Conducere (CNC), deoarece Tribunalul Bucuresti nu a validat prin sentinta definitiva decizia de schimbare a numelui partidului din PNTCD in PPCD, luata in urma cu un an si jumatate.

"Se apropie alegerile si nu mai putem sta la mana justitiei. In mod normal solicitarea noastra, depusa in martie 2005, trebuia sa primeasca un raspuns in 30 de zile. Nu a primit nici un raspuns. Nu mai putem astepta. Nu putem inchiria spatii pentru sedii. Si oricum lumea ne percepe tot taranisti", a spus Danci.
Crestin-democratii trebuie sa modifice statutul si toate documentele adoptate la Congresul din 5-6 martie 2005 pe care figureaza numele de PPCD. Congresul de unificare dintre PNTCD si URR in urma caruia pe scena politica a aparut PPCD (PNTCD) a avut loc in martie 2005, in prezenta presedintilor celor doua formatiuni, Gheorghe Ciuhandu si Cosmin Alexandru, si a presedintelui de onoare, Ion Diaconescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.