Surse Amos News confirma faptul ca sambata, 9 aprilie, la Restaurantul "Potcoava" de pe Calea Mosilor din Bucuresti, a avut loc o intalnire de "taina" la care au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si cativa dintre fruntasii Partidului Democrat, intre care Adriean Videanu, Vasile Blaga si Radu Berceanu.

Tema intalnirii a constituit-o analiza posibilitatii ca pe baza unor intelegeri cu oamenii tineri din PSD, in frunte cu Victor Ponta, si cu alti cativa lideri de prin alte partide, inclusiv din PNL, sa se constituie o noua structura social-democrata, care sa slabeasca si, in final, sa destrame PSD-ul. Aceasta formatiune ar urma sa devina principalul aliat al Partidului Democrat intr-un pact electoral de creare a unei noi majoritati, care sa permita democratilor sa faca un viitor guvern lipsindu-se de aportul actualilor sai aliati, cu care are relatii tot mai delicate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.