A intrat dihonia si printre tinerii pesedisti. Retragerea lui Victor Ponta de la sefia TSD naste dispute asemanatoare celor de la seniori.

Daciana Sirbu s-a suparat si a anuntat ca vrea sa candideze si ea la sefia tinerilor pesedisti. Pina simbata nu erau inscrisi in cursa decit doi candidati: Nicolae Banicioiu, sustinut de Victor Ponta, si Claudiu Manda, favoritul lui Mircea Geoana.

Congresul TSD, in care au loc alegeri pentru sefia organizatiei, a fost programat sa aiba loc pe 7 octombrie. Anuntul Dacianei a venit, spun surse din partid, ca urmare a faptului ca se profila deja victoria candidatului sustinut de Geoana. "M-am saturat de jocurile care se fac in partid si mi-am anuntat intentia de a candida", spunea simbata, pe holurile Scolii de vara a TSD, Daciana Sirbu. Ulterior, ea a reformulat anuntul spunind ca n-o intereseaza prea tare sefia TSD, intentionind astfel sa "detensioneze" relatiile din organizatie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.