Lectiile lui Basescu au fost aplaudate la scena deschisa. Nastase a dansat ca Baloo.

Seful statului a venit la PSD cu girofar, foarte multi sepepisti, asteptat ca o mare vedeta. "Copii, fiti gazde bune!", le sugerase Mircea Geoana cu o seara inainte. "Copiii" s-au conformat si i-au facut cadouri lui Basescu: un tricou rosu inscriptionat traian_basescu@tsd.ro pentru ca e pasionat de Internet, o teapa pentru coruptii de la guvernare si un dosar, destul de gros, replica la: "Dati-mi dosarul si-o sa-l fac public!". Basescu a ris. A ris si Geoana, dar la inceput, cind a venit sa-l intimpine pe seful statului si sa se lase fotografiat cu el. Strinsul lor de mina a fost aplaudat cu entuziasm.

Basescu: "Nu puneti mina pe bani!"

Seful statului a venit la PSD cu tolba plina de sfaturi. "Nu puneti mina pe bani!", a fost prima invatatura a lui Basescu catre pesedisti. Tot el le-a sugerat sa nu faca nici un fel de compromis care sa le fie imputat ulterior. Iar al treilea sfat: "Mergeti pe trotuar!". "Fiecare politician se poate autotesta. Te duci pe trotuar, stai linga stilpul din statia RATB si vezi citi oameni iti spun buna ziua si care e diferenta dintre tine si stilp", a spus ieri Basescu. Cu o seara inainte, Mircea Geoana a dat si el citeva sfaturi: "Banii se fac dupa ce iesi din politica".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.