Cotat foarte jos in sondajele de opinie mai ales din cauza ineficientei dovedite in primii doi ani de mandat, actualul primar al sectorului 4, Adrian Inimaroiu, nu mai este agreat nici de catre colegii sai de partid. Ieri, presedintele PNL sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o reprezinta va propune excluderea din partid a lui Inimaroiu si a inca patru consilieri liberali (Gheorghe Soanca, Sorin Soloman, Paul Marinescu si Danila Constantin) care s-au aliat cu PSD in Consiliul local. Mai mult, presedintele PNL sector 4 a sustinut ca filiala respectiva "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu gestioneaza problemele sectorului 4".

"Biroul Permanent al filialei sector 4 constata grave disfunctionalitati in indeplinirea programului politic pe care PNL, alaturi de partenerii de Alianta, si l-a asumat in campania pentru alegerile locale din 2004", a declarat Lupusanschi, invocand - printre altele - intarzierile mari si nejustificate ale lui Inimaroiu in programul de reabilitare a infrastructurii sectorului, precum si lipsa totala de transparenta in utilizarea banului public.

Acuzat ca este repetent in ceea ce priveste administrarea problemelor sectorului pe care-l conduce, Inimaroiu a dovedit, ieri, ca este repetent si in ceea ce priveste respectul pentru organizatia din care face parte. Astfel, instiintat de catre Ilie Romeo Dumitru, consilier general - autodeclarat "liberal convins", provenit din PCR si inscris in PNL in 1999 ca urmare a fuziunii acestui partid cu ApR -, ca i se pregateste debarcarea, Inimaroiu a venit "val-vartej" la sediul PNL sector 4. In incercarea de a demonta acuzele colegilor sai, Inimaroiu a tinut un discurs "plat", in care a acuzat actuala conducere a filialei de "interese meschine".

Dovedind ca habar n-are de problemele sectorului si de Legea privind liberul acces la informatiile de interes public, Inimaroiu a refuzat sa dezvaluie "secretele" financiare ale imprumutului de 400 miliarde de lei contractat in vederea reabilitarii infrastructurii sectorului 4. Cand a fost invitat vizavi de sediul PNL sector 4, pentru a explica cum justifica in calitate de primar o investitie substantiala intr-un "parc" - care in realitate e un teren viran - bifata de primarie ca fiind realizata, Inimaroiu a refuzat orice dialog.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.