Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, Alianta PNL-PD ar obtine un zdrobitor scor de 48 la suta, in timp ce PSD nu ar lua decit 22 la suta, PRM-11 la suta, PNG - 7 la suta, UDMR - 6 la suta, PNTCD - 2 la suta, PC - 1 la suta iar PIN - 1 la suta. Acestea sint datele prezentate de catre sondajul CIVIS efectuat la comanda Fundatia Societatea Civila, in perioada 24-30 august.

La intrebarea "cum apreciati ca timp de 16 ani Mona Musca a ascuns colaborarea cu Securitatea", 64 la suta dintre cei intervievati au spus ca acesta este un lucru grav si foarte grav .Tot radicali s-au dovedit subiectii si atunci cind au fost rugati sa spuna daca Mona Musca ar trebui sa ramina in Parlament dupa deconspirarea ei si retragerea sprijinului politic de catre PNL, activind ca deputat independent, sau ar trebui sa cedeze locul unui alt deputat liberal. Intr-un procent covirsitor, 53 la suta, romanii o vor afara din Parlament pe Mona Musca, lasind astfel alt liberal sa urce in locul ei de deputat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.