Luni seara, la "Nasul", pe B1 TV, C.V. Tudor a ridicat steagul alb in fata lui Basescu. Asta dupa ce a vorbit la telefon cu omul acestuia.

Liderul PRM a justificat imblinzirea sa pe relatia cu Traian Basescu printr-o teza interesanta: "Vedeti bine ca eu nu-l mai atac de vreo zece zile si nu o sa-l mai atac pentru ca unii isi frecau miinile, zice lasa ca Vadim ne face iar pirtie, e spargatorul de gheata atomic Lenin cum a fost in 2000, tii minte cind l-am scos pe Constantinescu pe tusa si au venit pe turnanta altii si au luat puterea, au furat alegerile". Ca sa intareasca imaginea de prieten al Cotrocenilor, C.V. Tudor a recurs la exhibitionismul caracteristic, dezvaluind ca, pe parcursul zilei de luni, a vorbit "pe telefonul operativ" cu Sergiu Medar, consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala. In fine, "tribunul" a incheiat ideea in stil gigibecalian: "Il asigur pe Basescu ca din partea mea o sa aiba liniste, dar sa dialogheze cu mine. Doi oameni vor face pace in Romania si pot sa amelioreze nivelul de trai al romanilor".

Frica de dosar pazeste pepenii

Nici tabara peremista, nici administratia prezidentiala nu vor sa dea detalii despre armistitiul C.V. Tudor-Basescu. Sergiu Medar confirma convorbirea pe "T.O." cu seful PRM, dar neaga ca ar fi abordat teme politice. La rindu-le, surse peremiste sustin ca volta de 180 de grade a lui Vadim pe relatia Cotroceni s-ar datora spaimei "tribunului" de elementele nou-aparute la dosarul sau aflat pe masa Colegiului CNSAS.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.