Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca PD isi propune in plan politic castigarea Primariei Capitalei din primul tur al alegerilor, transmite corespondentul Mediafax. Liderul democrat a precizat ca, in perioada urmatoare, PD ramane la agenda pe care si-a stabilit-o, respectiv asigurarea unei bune guvernari, respectarea promisiunilor facute in campania electorala si castigarea Primariei municipiului Bucuresti pentru Alianta D.A "Va pot spune ca ambitia noastra este sa castigam Primaria Capitalei din primul tur. Cred ca avem si candidatul potrivit si resursele politice sa indeplinim acest obiectiv", a spus Emil Boc. El a glumit, spunand ca Adriean Videanu, candidatul Aliantei D.A. pentru Primaria municipiului Bucuresti, afla in premiera despre aceasta sarcina trasata de partid.

La randul sau, Videanu a declarat ca se va supune vointei partidului si va incerca castigarea alegerilor din primul tur. El a mai spus ca, in cazul in care va fi ales, si-a propus sa duca mai departe programul lui Traian Basescu. Membrii Consiliului National de Coordonare al Aliantei PNL-PD l-au desemnat, joi seara, intr-o sedinta extraordinara, pe democratul Adriean Videanu drept candidat al PNL-PD la functia de primar general al Capitalei. Tot joi, Guvernul a decis, printr-o hotarare, ca alegerile pentru desemnarea primarului general al municipiului Bucuresti sa fie organizate in data de 3 aprilie 2005, cu o saptamana mai devreme decat stabilise fostul Executiv.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.