Aflat in Bulgaria la o Conferinta Internationala a Francofoniei, presedintele Emil Constantinescu a reactionat, intr-un comunicat, la "calomniile proferate de Elena Udrea" in cadrul Scolii de vara a Partidului Democrat:"In disperarea de a nu putea raspunde cu argumente la acuzatiile pe care i le-am adus, privind colaborarea sa cu Securitatea, presedintele Basescu mi-a facut, fara sa vrea, un mare serviciu, punind-o pe Elena Udrea sa scoata din lada cu gunoi vechile minciuni din Romania Mare si imi ofera acum ocazia ca in cadrul unui proces public de calomnie, pe care il voi intenta Elenei Udrea, sa aduc in fata instantelor civile pe reprezentantii SRI, Parchetului Curtilor Militare care au anchetat dosarul Tigareta 2 pentru dovezi si de asemenea pe toti cei care de-a lungul timpului au participat la cea mai mare manipulare desfasurata in Romania in presa, prin atacurile impotriva mea ale mafiei securisto-comuniste in perioada 1998-2000. Am ocazia, totodata, sa redeschid in atentia Justitiei si opiniei publice toate afacerile murdare ale acestei mafii, a caror anchetare si judecare au fost blocate din 2001 pina azi si nu in ultimul rind sa ii fac sa plateasca si pe Elena Udrea si pe toti ticalosii si uneltele lor.

Toate povestile pe care Elena Udrea le-a debitat la adresa mea si a fiului meu s-au dovedit de mult a fi minciuni grosolane si desi proba s-a facut in justitie, opinia publica nu a aflat adevarul. Il va afla acum. Este de datoria mea sa demonstrez ca in Romania au existat si exista in serviciul public oameni cinstiti care nu sint vulnerabili in fata nimanui, care nu pot fi tiriti in mocirla generala catre care este impinsa Romania".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.