Nu au proiecte comune. Se intalnesc insa si stau de vorba cu orele. Isi impartasesc proiectele culturale. Si dezbat problemele politice la ordinea zilei. Aceasta este relatia dintre cei doi fosti lideri ai PSD, fostul sef al statului Ion Iliescu si fostul premier Adrian Nastase, explicata ieri chiar de catre Iliescu.
In schimb, fostul sef al statului considera ca Nastase "face o treaba utila", deoarece va publica cateva volume despre politica externa a Romaniei de dupa 1989. "Si-a gasit, cred, o cale unde sa isi foloseasca experienta, cultura si inteligenta pe care le are", a declarat Iliescu.

Fostul premier Adrian Nastase l-a vizitat in august pe Ion Iliescu la Scrovistea, unde au stat de vorba aproximativ patru ore, dupa cum relateaza Mediafax. Desi a declansat mai multe speculatii, intalnirea dintre cei doi a fost "una obisnuita", dupa cum o caracteriza chiar Adrian Nastase, lasand sa se inteleaga ca astfel de vizite au loc periodic. "Ne spunem fiecare punctele de vedere pe marginea unor probleme politice importante ale momentului", a adaugat Adrian Nastase, explicand cum se deruleaza o astfel de intalnire cu Ion Iliescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.