Scoaterea PC de la guvernare este principala datorie a PD! Aceasta a fost declaratia facuta ieri de catre vicepresedintele PD Cezar Preda.
Vicele democrat considera ca datoria trebuie indeplinita inainte de 1 ianuarie 2007. "Nu trebuie sa amanam solutia pana la aceasta data", a afirmat Cezar Preda, conform Mediafax. Cezar Preda nu e mirat ca intre PC si PRM exista tatonari pentru o eventuala colaborare. Chiar daca liderul PC, Dan Voiculescu, a negat ca a batut palma cu PRM pentru o alianta, Cezar Preda crede ca o astfel de colaborare nu este iesita din comun deoarece cele doua formatiuni politice au multe lucruri in comun.

"Pentru mine nu reprezinta o surpriza planurile PC de a incerca o alianta cu PRM. Din analiza pe care noi am facut-o rezulta ca cele doua partide au multe lucruri in comun si fiindca a face aliante e dreptul fiecarui partid, lucrurile se pot desfasura liber", a declarat Preda.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.