Dan Voiculescu dezminte tirguiala cu C.V. Tudor, dar enumera cu placere afinitatile dintre ei.

Negarea lui Voiculescu a fost una nuantata - "nu au fost demarate negocieri pentru o alianta politica sau pentru o alianta electorala" -, liderul PC lasind astfel o portita deschisa pentru intovarasirea cu PRM. Dupa doua minute, portita a devenit o poarta larg deschisa: "In momentul in care vor demara negocierile, le voi face publice".

Trompeta unica a PC

Intrebat daca nu se teme de o rebeliune in partid in cazul unei aliante cu PRM, tinind cont ca, miercuri, trei dintre cei mai reprezentativi fruntasi ai conservatorilor (Codrut Seres, Nicolae Popa si Florin Anghel) au respins categoric o apropiere intre cele doua partide, Voiculescu a mimat siguranta. Mai mult, el a spus ca "am convingerea ca membrii de frunte nu vor parasi partidul. Cei in cauza se vor supune deciziilor Biroului Politic al PC". Si pentru ca lucrurile sa fie clare, Voiculescu a atentionat presa ca "fiecare isi exprima puncte de vedere personale" si a mentionat ca "doar purtatorul de cuvint, deputatul Bogdan Ciuca, prezinta punctele de vedere oficiale ale partidului, restul nu vorbesc in numele partidului".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.