Statutul minoritatilor este din nou motiv de disputa in Coalitie. Liderul UDMR Marko Bela si-a acuzat colegii din PNL si PD ca au uitat de "obligatia" adoptarii acestui proiect, si le sugereaza ca 1 ianuarie 2007 ar putea fi punctul terminus al colaborarii in Coalitie.
Presedintele UDMR, Marko Bela, le-a reamintit ieri colegilor de Coalitie ca adoptarea Legii Statutului minoritatilor este o cerinta a UE si, ca atare, o obligatie. Declaratia liderului Uniunii a fost facuta in contextul anuntarii de catre reprezentantii Aliantei a prioritatilor legislative pentru integrare ale sesiunii, pe lista carora nu se regasea si Statutul. "Credeti ca ma mai surprinde? Nu ma mai surprinde ca colegii de Alianta au uitat cu usurinta de aceasta obligatie. Cand o lege e pe placul nostru, spunem ca o cere UE. Cand nu ne place, incercam sa o ascundem", a spus Marko,


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.