Liderii social-democrati au hotarat sa alcatuiasca o harta a presei independente, constatand ca nu mai apar relatari pozitive despre activitatea partidului.
Deputatul PSD Dan Nica a declarat, imediat dupa terminarea sedintei BPN, ca acest lucru se impune, deoarece PD si PNL detin monopolul in presa. Nica sustine ca in ultima perioada au aparut tot felul de intoxicari in mass-media. Afirmatiile lui Nica, in ceea ce priveste harta presei, au fost sustinute si de Mircea Geoana, care a nuantat spunand ca PSD intentioneaza sa gestioneze mai bine relatia cu presa locala.

Geoana a dat asigurari ca partidul sau nu vrea sa monitorizeze presa si sa o imparta in ziaristi buni si rai, interesul partidului indreptandu-se spre media locala, pentru ca "transmite mai bine mesajul opozitiei". PSD vrea, de asemenea, sa ceara demisia ministrului Gheorghe Barbu pe motiv ca ministerul nu a administrat bine banii din fondul de pensii. Dan Nica sustine ca mai bine de 2,5 milioane de pensionari nu au pensii care sa le acopere nici macar intretinerea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.