Dupa ce si-a pus in cap colegii liberali, dandu-se sustinator al unei aliante PNL-PSD si confirmand sponsorizarea PSD in campania electorala, Dinu Patriciu a fost trimis sa dea explicatii pentru afirmatiile sale in Prahova, judetul de unde apartine. Atat ca liberalii din teritoriu au asteptat intai sa se termine vacanta, iar ieri, cand s-a reunit Comitetul Executiv al PNL Prahova, Dinu Patriciu a fost prea ocupat pentru a participa.

Cazul Dinu Patriciu a fost plimbat de la un comitet de decizie la altul in PNL, dupa ce liberalul a afirmat ca sustine o alianta cu PSD si ca a sponsorizat "la doua capete" in timpul campaniei electorale - si pe liberali, si pe social-democrati. Daca liberalii de la centru l-au trimis la judecata din teritoriu, cei din PNL Prahova au asteptat sa le treaca vacanta pentru a discuta pe seama lui Patriciu. Iar ieri, la prima reuniune a Comitetului Executiv al PNL Prahova, Dinu Patriciu a anuntat ca nu-i va onora pe liberali cu prezenta.

"Ar fi vrut sa vina, dar a intervenit ceva", ne-a explicat Adrian Semcu, presedintele interimar al filialei Prahova. Tot el a tinut ca Patriciu sa fie prezent la dezbaterile pe tema afirmatiilor sale, astfel ca o prima sanctiune in cazul liberalului se va mai amana pentru "cel putin o saptamana, doua".

Oricum, Semcu ne-a declarat de pe acum pozitia filialei Prahova - "nu putem fi de acord cu declaratiile domnului Patriciu, ca simplu membru al PNL. Ne disociem de ele".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.