Efectele "dosariadei" ar putea fi resimtite si de membri ai PSD. Daca va fi dovedita de CNSAS ca a avut legaturi cu fosta Securitate, senatorul PSD Rodica Stanoiu ar putea risca sa fie exclusa din partid.
Surse din PSD ne-au spus ca punerea semnului de egalitate intre "cazul" Rodica Stanoiu si "cazul" Mona Musca ar insemna excluderea din partid a senatoarei social-democrate. De asemenea, daca "vizitele" la CNSAS ale fostului ministru al justitiei ar avea acelasi efect asupra imaginii partidului, ca si cazul "matusa Tamara", Rodica Stanoiu risca sa nu mai fie membru PSD. Oricum, se pare ca functia ei de presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senat este pusa sub semnul intrebarii, social-democratii avand intentia sa puna pe altcineva in acest post. Schimbarea ar putea sa se faca ceva mai usor, in conditiile in care, la inceput de sesiune ordinara, negocierile pe algoritm politic pot duce la micsorarea numarului de presedinti de comisii pe care PSD ar putea sa-l aiba.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.