Ministerul Integrarii Europene (MIE) face licitatie pentru a achizitiona oglinzi, cada hidromasaj, minipiscina jacuzzi, sauna si aparat de hidroterapie si electroterapie, dupa cum a anuntat agentia Mediafax.
Pe langa aceasta aparatura, se pare ca ministerul incearca sa le ofere tot confortul angajatilor si sa isi innoiasca si colectia de baterii de lavoar, dusuri, sapuniere, etajere si uscatoare cu aer cald. Anuntul de organizare a licitatiei pentru achizitia acestor produse a fost publicat deja in "Monitorul Oficial".

Oficialii ministerului s-au balbait ieri cand au fost contactati sa explice pentru ce are nevoie institutia de aceste echipamente. Daniela Taranu, consilier de presa in MIE, si Doina Tanase, consilier personal al ministrului integrarii, s-au eschivat si au facut pe nestiutoarele. Acestea nu au putut da detalii, dar au incropit un raspuns prin care au sustinut ca achizitia face parte dintr-un subprogram denumit "Investitii in turism", finantat de la bugetul de stat in proportie de 50%, pentru imbunatatirea infrastructurii in turism. Ramane doar sa ne intrebam ce legatura au minipiscina de jacuzzi si aparatul de hidromasaj cu infrastructura in turism.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.