"Un anume parlamentar PSD Vasile Dancu mananca despre mine tot felul de acadele, bombonici si alte dulciuri. Il avertizez ca, daca mai zice ceva despre mine, s-ar putea sa aiba o surpriza", a spus ieri Vanghelie, citat de Mediafax. El a sustinut ca Dancu nu are niciun fel de atitudine fata de "prietenii sai Berceanu, Blaga si Videanu", insa "comenteaza prea mult despre partid".

"Dansul este cel mai mare disident din partid", a adaugat primarul sectorului 5. La sfarsitul lunii iulie, presedintele Departamentului de Strategie si Reforma din PSD, Vasile Dancu, declara ca alegerile de la PSD Bucuresti arata ca aceasta organizatie nu cauta decat sa se stabilizeze, fara a fi capabila sa furnizeze lideri nationali reprezentativi.
"Nu vad cum rezolva PSD Bucuresti problema imaginii si a mesajului catre propriul electorat. Marian Vanghelie, pe care il respect pentru munca depusa la partid, ca bun organizator, este, sa zicem, un lider judetean intre alti 41. El nu are si nu poate avea reprezentativitate nationala. Din punctul meu de vedere, as putea sa il ajut in incercarea sa de a reforma organizatia pe care o conduce, dar cred ca daca ar vorbi mai putin, ar diminua prejudiciile de imagine pe care le aduce partidului", declara senatorul PSD.