“Membrii PPCD care au colaborat cu Securitatea vor fi automat exclusi din partid si dati in judecata pentru ca au afectat imaginea partidului”, a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al PPCD, Gheorghe Pirvu.

Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat, insa, la Arad, ca desecretizarea dosarelor se desfasoara ca o plata a politelor politice.

PPCD considera ca deconspirarea colaboratorilor este ineficienta fara adoptarea Legii lustratiei. Pirvu a declarat ca "proiectul de lege a lustratiei este dus in derizoriu de situatia Monei Musca si trebuie reluat intr-o formula adecvata".

In cautarea sprijinului politic, "PPCD este interesat de o alianta electorala cu PNL, care ar permite pastrarea liniei traditionale a partidului", a declarat Maria Chintoan, presedintele Organizatiei de Femei. Chintoan le-a solicitat partidelor parlamentare sa izoleze Partidul Conservator pentru ca "atat timp cat dinozaurii Securitatii mai fac legea, Romania nu-si va gasi locul intr-o Europa civilizata".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.