Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca "Dosariada a fost o incercare a lui Basescu de a face uitata plecarea rusinoasa a lui Hayssam".

Liderul PSD a subliniat ca "toti membrii PSD care intra sub incidenta Legii CNSAS vor fi exclusi din partid si vor raspunde penal pentru fals in declaratii". Geoana a evitat un raspuns transant referitor la situatia membrilor PSD care nu sunt dovediti de CNSAS ca au facut politie politica, chiar daca acestia au dosar. Presedintele PSD a adaugat ca nu a avut nici un fel de legatura cu Securitatea sau cu alte servicii, mai mult, el considera ca "toti colegii (n.r. din Biroul Permanent National) sunt oameni impecabili". Presedintele PSD a mentionat ca sintagma "politie politica" este folosita pentru reglari de conturi si nu pentru a clarifica. In ceea ce priveste votul CNSAS, Geoana a pledat pentru un vot deschis si pentru transparenta.

PD este autoizolat pe scena politica

Mircea Geoana considera ca "regimul Basescu, din care face PD parte, este, de fapt, autoizolat pe scena politica romaneasca". Liderul PSD a declarat ca nu va initia discutii serioase cu Partidul Conservator cat timp acesta ramane la guvernare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.