Senatorul PD Marius Marinescu, cel care le-a sustinut pe cele doua certarete de la ARIS, ar putea fi astazi subiectul de discutie al democratilor, care vor analiza daca parlamentarul trebuie exclus sau nu din partid.
"Cele doua (Ana-Maria Cristina si Gabriela Vasile, n.r.) au tarat partidul intr-un scandal public, declansat dintr-o batalie de orgolii, ceea ce este absolut inadmisibil. Cristina si Vasile vor fi date afara din PD fara nicio ezitare", au declarat surse din PD, citate de Mediafax. Este foarte probabil insa ca partidul sa il bage si pe Marinescu in aceeasi oala cu cele doua.

"Numele senatorului Marinescu a aparut in scandalul penibil dintre Cristina si Vasile. Acest parlamentar al PD nu este strain deloc de declansarea conflictului de la varful ARIS, se pare. Pentru asta, dar nu numai pentru asta, conducerea PD ar putea sa il dea afara pe Marinescu", au mai spus aceleasi surse. In plus, persoanele citate au adaugat ca cei din conducerea PD asteptau demult ocazia de a-i arata lui Marinescu usa din dos a formatiunii. "Ar fi pacat sa o pierdem si cred ca o vom valorifica, pentru ca Marius Marinescu a dovedit in repetate randuri ca nu poate respecta disciplina de membru al PD", au incheiat sursele citate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.