Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu este de acord cu "linsarea publica" a Monei Musca si considera drept "odios" faptul ca aceasta este "haituita" si "pusa la zid" de fostii ei colegi liberali. El se arata ingaduitor si pune totul pe seama crestinatatii.

Mona Musca are sprijin de unde probabil se astepta mai putin. Tribunul isi dezvaluie latura crestina si se arata nemultumit de comportamentul liberalilor. "Am o compasiune crestina fata de Mona Musca. Ea a gresit ca si-a falsificat biografia si a fost campioana legilor lustratiei. Nu sunt de acord cu linsarea ei publica. Faptul ca un om, o femeie, este hartuita ca o fiara, in primul rand de fostii ei tovarasi de drum, este odios. Daca suntem crestini, este bine sa ne oprim aici", a declarat ieri Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu mai bine de o luna, Vadim sustinea sus si tare ca familia Musca avea casa conspirativa, ca deputata liberala a fost colaborator al Securitatii si ca sotul acesteia a scris teza de doctorat in chimie a Elenei Ceausescu, iar acum se arata milostiv si intelegator. Liderul PRM este atat de impresionat de amploarea pe care au luat-o lucrurile, incat nu s-a sfiit sa spuna ca isteria creata de "dosariada" s-ar putea termina cand se va sinucide un om pus la zid de societate.

"Ceea ce face CNSAS seamana cu din 12 ianuarie 1990, cand s-a strigat si ", a spus presedintele PRM.

Schimbarea la 180 de grade a atitudinii Tribunului nu poate sa nu starneasca uimire. El s-a adaugat, prin declaratiile facute, pe scurta lista a sustinatorilor Monei Musca, alaturi de Cristian Boureanu, Raluca Turcan si Valeriu Stoica.

Biroul Permanent al Organizatiei PNL Bucuresti a decis, miercuri, in unanimitate, sa ii retraga sprijinul politic deputatului Mona Musca, somand-o, totodata, sa demisioneze din parlament. Decizia finala va fi luata insa de Delegatia Permanenta a PNL, care va avea loc la inceputul lunii septembrie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.