PSD Bucuresti amana sa o valideze pe Ana Birchall, secretar executiv pe probleme de tineret al partidului, in functia de purtator de cuvant al filialei. Dupa ce presedintele organizatiei, Sorin Oprescu, a incercat sa le-o bage pe gat pesedistilor bucuresteni pe Birchall, sfatuindu-i sa nu o priveasca cu reticenta pe noua lor colega, care ii va reprezenta in fata presei, acestia au amanat luarea unei decizii. Propunerea lui Sorin Oprescu de numire a lui Birchall ca purtator de cuvant al filialei trebuia discutata in prima sedinta a Biroului Executiv de dupa conferinta organizatiei Bucuresti, din 26 iulie, la care a fost aleasa noua conducere.

De atunci au trecut doua sedinte ale conducerii filialei si se pare ca nimeni nu a avut timp sa o valideze in functie pe cea sustinuta in partid chiar de liderul PSD, Mircea Geoana. La intalnirea Biroului Executiv de pe 1 august, Sorin Oprescu a lipsit, iar pe ordinea de zi a sedintei conduse de presedintele executiv Marian Vanghelie nu a figurat subiectul Birchall. "Nu a fost de actualitate", au precizat surse citate de Mediafax. Ca dovada ca PSD Bucuresti nu are de gand sa o confirme prea curand in calitate de reprezentant al lor, social-democratii au uitat sa o invite pe Birchall la scoala de vara de la Vatra Dornei, eveniment la care vor participa toti purtatorii de cuvant ai PSD, de la nivel central si din filiale. Organizatia Bucuresti a hotarat sa fie reprezentata la Vatra Dornei de seful Biroului de presa.

Ana Birchall nu pare a-si pierde insa speranta. Aceasta a declarat ieri ca in curand va fi validata de PSD Bucuresti ca purtator de cuvant si ca a inceput deja sa lucreze la "cateva proiecte importante pentru organizatie". in plus, Birchall a justificat absenta sa de la scala de vara de la Vatra Dornei prin faptul ca listele cu participanti s-au facut de foarte multa vreme. "Cu mult inainte ca eu sa-mi asum aceasta responsabilitate, de a fi purtator de cuvant al organizatiei", a sustinut pesedista.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.