Un sondaj realizat la inceputul acestei luni de catre o fundatie apropiata PSD releva un fapt ingrijorator pentru partidul lui Geoana: fieful pesedist de odinioara, Moldova, a inceput sa treaca la PRM, cu arme si bagaje, de vina fiind, probabil, saracia tot mai accentuata din unele judete si discursul patriotard-justitiar al lui Vadim Tudor.

Astfel, potrivit sondajului amintit, in caz de alegeri anticipate PSD ar obtine in judetele moldave doar 16,9% din voturi, grosul fiind luat de ADA, cu 42%. Daca Partidele Aliantei ar candida separat, PD ar lua 21,3% din voturi, iar PNL 19,6%, in timp ce 1,1% nu s-ar prezenta la vot. Cit despre PRM, acesta ar lua 23,5% din voturile moldovenilor, PNG 8%, PC4%, PPCD 2,2%, PIN 1,9% si altii 1,5%. Sondajul mai evidentiaza ca doar 62% din alegatori s-ar prezenta la vot in caz de anticipate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.