Partidul Democrat va pierde trei secretari de stat din cei 30 care, potrivit deciziei de luni a coalitiei majoritare, vor fi restructurati.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ca partidul sau va renunta la doi secretari de stat de la Ministerul Muncii Mihai seitan si Silviu Bian - si la unul de la Ministerul Economiei.

Pe hartie, PD mai renunta la trei secretari de stat, dar, practic, acestia nu fusesera niciodata numiti in post. Emil Boc a afirmat, dupa sedinta Consiliului National de Conducere a Aliantei D.A., urmata de intrunirea liderilor Coalitiei, ca lista completa a secretarilor de stat ale caror functii au fost restructurate va fi anuntata in scurt timp de seful Executivului. Potrivit lui Emil Boc, fiecare minister a fost restructurat in procent de 30%, liderii Coalitiei cazand de acord, "pe fiecare minister, ce secretar de stat de la ce partid ramane", pe baza evaluarii interne efectuate de fiecare partid.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.