Primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, a revenit in PSD, cererea sa de inscriere in partid fiind validata, ieri, de Biroul Executiv al organizatiei, informeaza Mediafax. Decizia organizatiei urmeaza sa fie aprobata in prima sedinta a Biroului Executiv PSD Bucuresti.

Conform surselor citate de Mediafax, Neculai Ontanu a semnat declaratia de adeziune la PSD cu putin timp inainte de expirarea termenului prevazut in Legea antimigratie.

Biroul Executiv al PSD sector 2 a validat ieri cererea lui Ontanu de reinscriere in PSD si urmeaza ca decizia organizatiei sa fie dezbatuta si aprobata in prima sedinta a Biroului Executiv al Organizatiei PSD din Capitala.

Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca "primarul Neculai Ontanu este binevenit in PSD".

"Ma bucura faptul ca a luat aceasta decizie, pe care noi o consideram fericita. Speram ca in zilele urmatoare sa organizam Biroul Executiv la Bucuresti pentru a valida inscrierea in randurile noastre a primarului sectorului 2", a spus Vanghelie.

Neculai Ontanu a parasit Partidul Social Democrat in luna martie, afirmand ca a preferat sa se ocupe de problemele legate de mandatul de primar decat sa participe la "paruiala generala" din partid. El declara atunci ca a avut de ales intre participarea la neintelegerile ivite in PSD si problemele legate de mandatul de primar de sector.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.