Conducerea PNL nu a luat ieri in discutie numai cazurile Musca si Quintus. Dovada a faptului ca liberalii nu au trecut prea usor peste declaratiile lui Dinu Patriciu referitoare la o alianta PNL-PSD a fost, ieri, propunerea senatorului Radu Stroe de a se analiza masurile ce trebuie luate impotriva omului de afaceri.

Biroul Permanent al PNL a fost cat pe ce, ieri, sa se pronunte si in privinta sanctionarii lui Dinu Patriciu. Liberalul Teodor Melescanu ne-a confirmat ca senatorul Radu Stroe a cerut ieri discutarea cazului Patriciu, "pentru a nu se trece asa usor peste aceste declaratii". "Domnul Stroe a propus si dezbaterea problemei legate de afirmatiile lui Patriciu, dar am hotarat ca abia saptamana viitoare sa discutam, la sedinta conducerii formatiunii, in prezenta liderilor liberali de la Prahova", a spus Melescanu. Desi acesta nu a amintit nimic despre excludere, surse din PNL ne-au declarat ca Stroe ar fi facut aluzie la astfel de masuri, pe motiv ca afirmatiile acestuia ar prejudicia imaginea formatiunii.

"Am fi vrut sa avem o discutie despre pozitia exprimata si despre ce a facut domnul Patriciu, dar nu este de competenta noastra", a confirmat si secretarul general al PNL, Dan Motreanu, prezent la sedinta Biroului Permanent. Acesta a precizat ca, in cazul in care PNL Prahova nu va lua o decizie, "va trebui sa trecem noi peste ei si sa discutam cazul Patriciu la nivelul Delegatiei Permanente a partidului".
La randul sau, presedintele interimar al liberalilor din Prahova, Adrian Semcu, ne-a declarat ca tine ca Dinu Patriciu sa fie de fata in momentul in care se va discuta pe tema declaratiilor acestuia. In plus, Semcu a apreciat ca Radu Stroe, cel care a insistat sa fie discutat cazul Patriciu la nivel central, "este foarte interesat de aceasta propunere". "Daca este atat de grava o realitate pe care a exprimat-o domnul Patriciu, atunci vom discuta in organizatia noastra. Dar, oricum, nu o vom face la comanda domnului Radu Stroe", a incheiat presedintele interimar al PNL Prahova.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.