Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca demnitarii PD care vor fi dovediti ca au facut politie politica isi vor pierde functiile si vor fi exclusi din partid, informeaza RomNET. `Trebuie sa fim transanti, deoarece ei au inselat oamenii cind au spus oficial, public, ca nu au facut politie politica. Vom fi intransigenti chiar daca e vorba de deputati, senatori, consilieri, primari si asa mai departe. Vor fi exclusi din partid, dar, dupa ce acest lucru va fi demonstrat de CNSAS si, eventual, de organele de judecata. Legea este cea care stabileste ce inseamna politie politica si cei cu patalama de politie politica nu vor mai avea ce cauta in partid`, a spus Boc.

Reamintim ca pe lista celor 29 de dosare de siguranta nationala ale parlamentarilor trimise de SRI la CNSAS se afla demnitarii democrati Cristian Radulescu, Radu Berceanu si Marian Jean Marinescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.