Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, a declarat, ieri, la Galati, ca secretarii de stat care vor fi restructurati nu vor ramane in strada si vor primi locuri "caldute" in cadrul Guvernului. "Acesti oameni nu vor ramane pe drumuri pentru ca fie ca au avut contributii la campania electorala, fie sunt in relatii foarte bune cu liderii de partide. Vor gasi locuri caldute si nu vor ramane in strada. Fiti siguri ca nu o sa vedem ca la americani, cand un oficial restructurat isi pune lucrurile in niste cutii si paraseste biroul fara zgomot", a spus Bogdan Ciuca.

Deputatul conservator a mai spus ca inca se mai poarta negocieri in privinta secretarilor de stat care vor fi restructurati, atat in cadrul ministerelor, cat si in cadrul partidelor, desi numarul celor care vor ramane, respectiv 52, a fost stabilit in cadrul coalitiei guvernamentale."Intr-un fel s-a pus caruta in fata cailor prin stabilirea numarului de secretari de stat care vor ramane. Noi am fi vrut sa se faca o analiza de restructurare pe domenii, dupa care sa se stabileasca cati secretari de stat vor ramane. S-a optat pentru stabilirea numarului si nu a domeniilor care vor fi restructurate pentru a grabi lucrurile", a precizat Bogdan Ciuca. Deputatul a spus ca exista posibilitatea ca si doi secretari de stat conservatori sa fie restructurati, dar acest lucru se va stabili, luni, in cadrul unei sedinte a Biroului Politic al partidului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.