CNSAS a inceput verificarea dosarelor tuturor politicienilor. Unii dintre ei ne-au raspuns ca n-au nimic pe constiinta. Serban Mihailescu ne-a refuzat

Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL: "Am dat o declaratie acum citeva zile la Deva, in care am spus foarte clar ca nu am colaborat cu Securitatea si i-am blamat pe toti cei care au facut acest lucru. Cei care au colaborat cu Securitatea trebuie sa fie sanctionati de catre societatea civila si de catre presa".

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii: "Este exclus ca eu sa fi colaborat cu Securitatea. Sint printre putinii care a fost personal la CNSAS si a cerut sa fie verificat in acest sens".

Adrian Cioroianu, deputat PNL: "Nu am avut nici un fel de contact cu Securitatea. In 1989 aveam 22 de ani si eram student in anul II. Nu am fost contactat de nici un ofiter de Securitate, nu am avut nici un angajament. Consider ca aceia care au colaborat cu Securitatea trebuiau sa o marturiseasca in 1990".

Ioan Oltean, vicepresedinte PD, deputat: "Puteti fi sigur ca nu am avut nici o legatura cu Securitatea. Nici nu au incercat sa ma recruteze ca informator, nici nu am fost chestionat ca urmarit. Nu stiu daca am fost urmarit".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.