Un Nastase nedumerit si o Mona Musca indignata de patalamaua de informator al Securitatii au calcat, ieri, treptele sediului CNSAS pentru a-si consulta propriile dosare.

Mona Musca a venit sa frunzareasca paginile propriului dosar, dupa ce, inainte de a intra in sediul CNSAS, a negat vehement posibilitatea sa fi facut politie politica.

Ea s-a repezit, ieri, tocmai de la Harghita la Bucuresti, pentru a-si citi dosarul de la CNSAS. "Nu am facut nici macar o secunda in viata mea politie politica. Am venit val-vartej pentru ca nu mi se pare normal sa ma las improscata cu noroi si, in acelasi timp, sa las opinia publica sa fie manipulata", a explicat deputata PNL. Mona Musca a sugerat ca toata vanzoleala mediatica din jurul ei ar avea implicatii politice. "Probabil ca in politica daca nu faci parte dintr-o gasca politica, daca stai intr-un apartament de trei camere intr-un bloc, daca nu vei fi facut parte din niciun consiliu de administratie sau dintr-o gasca economica sau de alta natura si daca si mai esti un om care are curajul sa spuna de fiecare data ceea ce gandeste, probabil ca devii destul de incomoda pentru destula lume sau poate sunt alte scandaluri de acoperit", a apreciat Musca.

Ea a promis ca va face publice toate informatiile pe care le va gasi in dosarele de la CNSAS. Deputata PNL a declarat dupa ce a iesit de la CNSAS ca in dosar nu figureaza numele de cod "Eva". Astazi, Musca va tine o conferinta de presa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.