RELAXARE. Din cauza instabilitatii politice, majoritatea politicienilor prefera sa isi petreaca vacantele cat mai aproape de tara, eventual chiar in Romania. Dar asta nu inseamna ca unii dintre ei nu-si doresc sa ajunga sa vada locurile exotice ale planetei.

Senatorul PSD Rodica Stanoiu nu viseaza la destinatii exotice, ci la un sat izolat din Romania.
"Vacanta ideala mi-as petrece-o intr-un sat ascuns intre dealuri, cum era satul copilariei mele. Sa fiu doar eu si cartile mele. Insa, daca acest lucru nu mai este posibil, ma consolez cu o vacanta", sustine senatoarea, care se afla deja in Turcia. "Am ales Turcia pentru ca e aproape, e soare, iar coloana mea are nevoie de caldura, si nici nu este prea scump" a mai precizat Stanoiu.

Udemeristul Fekete Szabo spune ca nu va avea vacanta pentru ca trebuie sa isi ajute fiul sa-si termine de construit casa. "Daca pleci din tara, risti sa fii rechemat pentru vreo sesiune extraordinara sau altceva mai grav", crede senatorul UDMR, care se va relaxa in judetul Salaj.

Liberala Norica Nicolai nu face nici ea mofturi in privinta petrecerii concediului. Senatoarea crede ca o excursie in Delta Dunarii, de minimum 4-5 zile, la pescuit este suficienta pentru reincarcarea bateriilor. Ea si-a gasit gazda la un coleg de partid, senatorul Daniel Ilusca, proprietarul unui complex de agrement din Delta.

Viceprimarul Razvan Murgeanu si-a petrecut o parte din vacanta pe litoralul romanesc insa si-ar dori sa isi petreaca o vacanta si in Hawaii. Ba, mai mult, Murgeanu spune ca desi nu isi doreste sa paraseasca Romania, daca ar fi sa imigreze, s-ar duce in Hawaii.

Liderul PNG, Gigi Becali, crede ca Bucovina este locul in care iti poti petrece o vacanta ideala. Finantatorul Stelei ne-a declarat ca isi va petrece vacanta la manastirile din nordul Moldovei, cunoscuta fiind pasiunea presedintelui PNG pentru domnitorii Romaniei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.