Conducerea Partidului Democrat a reluat, ieri, tema alegerilor anticipate, apreciind ca acestea ar trebui organizate dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007. Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a declarat, conform site-ului postului de televiziune Realitatea, ca actuala Coalitie este ineficienta si a invocat drept argument problemele Aliantei cu Partidul Conservator si, uneori, si cu UDMR.

In urma cu doua zile, Oltean a spus ca PD ar putea parasi Alianta D.A. daca apropiatii lui Dinu Patriciu nu vor fi schimbati din functii sau nu isi vor revizui atitudinea.

Vicepresedintele PD a sustinut ca importanti lideri ai PNL apropiati ai omului de afaceri Dinu Patriciu intretin o stare conflictuala permanenta intre reprezentantii celor doua partide. Printre cei pe care Oltean i-a acuzat ca intretin conflictul dintre PD si PNL s-ar afla senatorul Norica Nicolai, deputatul Crin Antonescu si liderul PNL Bucuresti Ludovic Orban. In replica, liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a declarat, intr-o emisiune televizata la care a fost prezent alaturi de Oltean, ca ministrii democrati care il critica pe premier ar trebui sa demisioneze.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.