"10 pacate ale Romaniei" este cartea pe care ieri a lansat-o liderul PIN, Cozmin Gusa. Familiarizat deja cu politica la virf, fost secretar general al PSD, apoi mina dreapta a lui Traian Basescu in campania electorala si acum presedinte de partid, Gusa a identificat de-a lungul rtimpului zece dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta societatea romaneasca.

El le-a grupat intr-o carte-manifest extrem de critica si acida, pe baza careia, probabil, isi va centra viitoarea sa lupta politica pentru fotoliul de la Cotroceni. Printre "pacatele" Romaniei, Cozmin Gusa a enumerat blocajul oligarhilor, sistemul politic putred, sistemul de valori pervertit, marile minciuni care domina societatea servite ca versiuni ale adevarului, saracia, imaginea publica devenita mai importanta decit performanta si nu in ultimul rind "cea mai mare victima a tranzitiei este platitorul de taxe".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.