Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte la PRM, fost presedinte al Partidului Popular (PP), a ajuns acum vicepresedinte la PNG-ul lui Gigi Becali si se va ocupa de coordonarea filialelor partidului. Ciontu a batut, la sfarsitul saptamanii trecute, palma cu Gigi Becali, cand a fost semnat un protocol, dar nu poate fi vorba despre o fuziune sau absorbtie a PP-ului de catre PNG deoarece, dupa cum se stie, PP nu a fost niciodata inregistrat ca partid politic.

"Nu s-a dorit ca PP sa fie al meu. Am depus semnaturile, Tribunalul Bucuresti a emis hotararea de infiintare a Partidului Popular, insa, PRM si alte cateva formatiuni mici au depus contestatie la Curtea de Apel. Acum, dupa discutiile cu Gigi Becali, am discutat cu aproape toate cele 25 de filiale ale PP si am decis sa ne inscriem in PNG. Dintre toate cele 25 de filiale doar 22 au decis sa ma urmeze, o filiala a preferat sa se inscrie in PD, iar alte doua in PSD", a declarat Ciontu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.