Secretarul general adjunct al PC, Codrin Stefanescu, sustine ca o alianta intre PNL si PSD nu este posibila "din simplul motiv" ca liderul social-democratilor, Mircea Geoana, "a devenit o simpla anexa a Cotroceniului". "Starea conflictuala din interiorul Aliantei nu va impinge PNL la o colaborare cu PSD dintr-un motiv simplu: PSD astazi, prin presedintele sau Mircea Geoana, a devenit o simpla anexa a Palatului Cotroceni", a aratat Codrin Stefanescu.

Din pozitia de secretar general adjunct al conservatorilor, fostul social-democrat a sustinut ca, in acest moment, Mircea Geoana "nu face altceva decat sa copieze pasaje intregi din discursul presedintelui statului" pe care, ulterior, si le insuseste ca fiind "idei originale" si le foloseste in declaratii indreptate impotriva Guvernului si impotriva premierului Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.