Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a anuntat, ieri, ca toti liberalii care vor fi dovediti de CNSAS ca au colaborat cu Securitatea sau au facut politie politica vor fi demisi din functii.
Pe lista celor 156 de liberali care vor fi verificati de Colegiu pentru a se stabili daca au colaborat sau nu cu Securitatea se afla liderii de partid in frunte cu primul-ministru Calin Popescu Tariceanu, ministrii, secretarii de stat si presedintii organizatiilor judetene.

"Am avut discutii cu presedintele Colegiului legat de procedura, legat de faptul ca asteptam ca sa ni se dea raspuns pentru aceasta cerere", a spus Flutur, adaugand ca a discutat cu Claudiu Secasiu si "alte probleme administrative". Intrebat daca presedintele CNSAS a precizat un termen pana la care solicitarea PNL va fi solutionata, Flutur a declarat ca aceasta data nu a putut fi stabilita, dar ca ei au cerut ca raspunsul sa fie dat "intr-o perioada cat mai scurta". Potrivit lui Flutur, in perioada urmatoare, conducerea PNL va cere CNSAS sa verifice si alti demnitari si membri ai conducerii partidului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.