Partidul Noua Generatie (PNG), condus de Gigi Becali, a absorbit Partidul Popular, formatiune condusa de deputatul Corneliu Ciontu.
Acesta din urma va deveni prim-vicepresedinte al PNG. In urma absorbtiei, PNG are un reprezentant in parlament, in persoana lui Ciontu. El a fost ales parlamentar pe listele PRM, iar apoi si-a infiintat propria formatiune politica, Partidul Popular. Corneliu Ciontu ne-a declarat ca s-a indreptat spre partidul lui Becali pentru ca este singura formatiune cu o reala doctrina national-crestina. "Acesta este singurul motiv, restul sunt speculatii", a spus Ciontu, adaugand ca PNG "vrea sa faca politica bunului simt si a bunei credinte".

El a precizat ca membrii PP care doresc sa adere la PNG-CD o vor face "in mod voluntar". Ciontu a mai afirmat ca fuziunea a primit aprobarea a 21 din cele 25 de filiale ale PP, in timp ce doua organizatii au mers catre PSD, una spre PD, iar situatia alteia este incerta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.