SUSPENDARE. Corneliu Vadim Tudor si-a continuat ieri razboiul declaratiilor impotriva lui Traian Basescu, anuntand ca va demara, incepand din toamna, procedurile parlamentare de suspendare a presedintelui Romaniei.
Liderul PRM a anuntat ieri ca "Basescu are o mare problema. Iar problema asta este, intr-un cuvant, suspendarea, fiindca Basescu se gaseste in incapacitatea mintala si fizica de a-si indeplini mandatul". Vadim spune ca are si acordul altor lideri de partide parlamentare pentru aceasta initiativa. Anuntand votul impotriva schimbarii sefilor de servicii ca o victorie a Parlamentului impotriva presedintelui, Vadim a aratat si ceea ce considera el a fi adevaratele scopuri ale vizitei lui Basescu in SUA.

Presedintele ar fi dorit, potrivit tribunului, sa obtina acordul lui Bush pentru a-l schimba pe premierul Tariceanu si sa organizeze apoi alegeri anticipate in aceasta toamna. Mai mult, Basescu ar fi vrut sprijinul administratiei americane pentru formatiunea sa prezidentiala care se va numi "Partidul Dreptate si Adevar", dar si pentru un nou mandat prezidential, in 2009.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.