In afara parlamentarilor PD, singurii membri ai birourilor permanente ale celor doua Camere ale parlamentului care, miercuri, au parut sa aiba o anumita intelegere fata de Traian Basescu si erau pe cale sa accepte demisia directorilor SRI si SIE au fost Mircea Geoana si Miron Mitrea.
Potrivit stenogramei sedintei celor doua birouri, Geoana a fost singurul parlamentar din Opozitie care a apreciat ca "din punct de vedere fizic, cei doi sunt demisionari". El a spus ca Radu Timofte si Gheorghe Fulga ar trebui sa aiba "suficienta demnitate ca sa nu intre intr-un joc, in care sa spuna: sunt la comanda, nu sunt la comanda".

Afirmatiile presedintelui PSD care l-a criticat totusi pe Basescu pentru faptul ca ar incerca sa santajeze parlamentul au fost atat de diferite de cele ale celorlalti reprezentanti ai Opozitiei, incat imediat dupa aceasta interventie, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a cerut publicarea stenogramei sedintei. Vadim Tudor a sustinut ca ar fi o dovada de transparenta. si secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a parut sa nutreasca intelegere fata de juristii de la Palatul Cotroceni, spunand ca acestia au gresit intrucat au actionat sub presiune.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.