Liderii filialelor Dambovita si Salaj ale PD au recunoscut ca au lucrat pentru Securitate.
Vicepresedintele PD Dambovita Marin Antonescu a declarat ca in perioada in care era consul la Bruxelles, iar Traian Basescu se afla la Anveres, au avut relatii de colaborare, intrucat in calitate de consul deservea si nevoile flotei.

Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a admis ca a fost ofiter al Securitatii dar sustine ca nu a facut politie politica. Viorel Stanca a precizat ca in cei 15 ani cat a a lucrat in Securitate si la SRI, a activat doar ca ofiter de contraspionaj. Presedintele PC, Dan Voinculescu, a sesizat zilele trecute Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) pentru a verifica relatiile dintre presedintele Traian Basescu si liderii filialelor Dambovita si Salaj ale PD, "stalpi de baza ai Securitatii". "PD a ajuns pana acolo incat are lideri, nu membri, care au fost sefi birou securitate", a afirmat Dan Voiculescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.