Puii de pesedist nu suporta sa stea in corturi. Majoritatea celor din delegatia Romaniei de la Festivalul International al Tinerilor Socialisti au zbughit-o de sub pinza, la hotel.
Junii condusi de Victor Ponta i-au pacalit pe colegii lor din Internationala Tinerilor Socialisti (Yussi) si au fugit din corturile ce le-au fost rezervate la festivalul stingist de la Alicante (18-23 iulie), in Spania. Desi au platit cite 70 de euro pentru cite un cort si doua mese, locul din campus rezervat Romaniei era aproape pustiu. O buna parte din delegatia de 121 de tineri pesedisti a preferat confortul hotelurilor din oras. Surse din delegatia Romaniei ne-au declarat ca Victor Ponta si Daciana Sirbu au ales sa stea la hotelul de patru stele "Melia", aflat pe plaja.

Intrebat despre aceasta, Victor Ponta a evitat sa dea un raspuns clar: "Am stat si la cort, si pe unde am mai putut. Dar nu, n-am mai dansat pe mese". Catalin Stochita, finul lui Marian Vanghelie, a preferat si el confortul hotelului, spunindu-ne ca a fost alegerea sa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.