Theodor Stolojan nu este si nu va fi un lider al Partidului Democrat, a declarat, ieri, la Buzau, vicepresedintele democrat, Cezar Preda.

Deputatul PD considera ca scenariile, prezente si viitoare, care il vad ca lider al democratilor pe consilierul prezidential pe probleme economice Theodor Stolojan sunt simple speculatii, fara un suport real.

"Domnia sa a fost copresedinte al proiectului politic de mare anvergura care este Alianta Dreptate si Adevar si va ramane in inimile PD-lui ca un om serios, capabil sa faca proiecte politice fezabile. Dar nu cred, ca vicepresedinte al Partidului Democrat, ca, vreodata, Theodor Stolojan va ocupa vreo functie in PD", a spus Cezar Preda.

In opinia acestuia, un proiect politic cu Theodor Stolojan lider PD "este o speculatie pe care numai un om care nu are maturitatea politica necesara poate sa o faca". Declaratia vicepresedintelui liberal vine ca replica la afirmatiile facute de vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru. Aceasta a declarat saptamana trecuta ca Theodor Stolojan va ajunge pana la finalul acestui an presedintele PD, cu acordul presedintelui Traian Basescu, ca recompensa pentru destabilizarea PNL.

"Va garantez ca toate miscarile astea pe care le vedem la nivelul PD si PNL si cei trei care au iesit si au speriat PNL sunt de fapt ca sa se pregateasca instalarea lui Theodor Stolojan la conducerea PD", a declarat Sandru, anuntand ca este gata sa parieze pe indemnizatia de parlamentar pe trei luni.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.