Funar il acuza pe Boc ca face naveta cu avionul pe banii unei firme private, in afaceri cu Primaria Cluj. Boc il trateaza pe Funar ca pe un „infractor recunoscut“.
"Cele mai bine de zece drumuri pe luna intre Bucuresti si Cluj ale lui Emil Boc costa peste 100 de milioane de lei. I-am cerut in mai multe rinduri sa justifice provenienta acestor bani. Eu stiu ca acestia provin de la firma Rasimo, care se ocupa cu amenajarea spatiilor verzi, deszapezirea orasului, dar si de cimitire", acuza Funar.

"Absolut nimic nu este adevarat. Nu fac zece drumuri pe luna, ci doar patru, unul dus-intors pe saptamina. Banii pe biletul de avion sint achitati cu factura de PD Bucuresti, iar un drum dus-intors costa sapte milioane. Asta pentru ca Tarom are un program de reducere daca biletele sint cumparate in avans si in numar mai mare", raspunde Boc. Funar sustine ca inca mai asteapta un raspuns oficial din partea liderului PD in care sa justifice banii de bilete, in urma unei hotariri in instanta in care a cerut acest lucru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.