In timp ce Mircea Geoana face strategii pentru alegerile anticipate, vazandu-se viitor prim-ministru, Ion Iliescu si Adrian Nastase pun la cale variante pentru a reveni la conducerea partidului. Solutia pe care cei doi ar fi gasit-o pare a fi declansarea unui congres extraordinar cu scopul de a schimba echipa de la varful PSD. Marti seara, cei doi au avut o intalnire intre patru ochi, care a durat aproximativ o ora.

Surse apropiate celor doi ne-au spus ca s-a discutat despre necesitatea convocarii unui congres extraordinar. Aceleasi surse ne-au marturisit ca fostul presedinte este mereu sunat din teritoriu si i se cere sa faca ceva pentru a opri scaderea vertiginoasa in sondaje a partidului. Momentul propice pentru acest demers este Consiliul National din toamna, cand se va prezenta un document care sa solicite declansarea congresului extraordinar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.