Partidul National Liberal (PNL) a decis, in sedinta Biroului Permanent de ierii, sa ceara Consiliului National al Studierii Arhivelor Securitatii (CNSAS) "verificarea in regim de urgenta" a demnitarilor si membrilor conducerii partidului, a anuntat purtatorul de cuvant al partidului, senatorul Varujan Vosganian.

"PNL propune o initiativa pentru reforma morala a clasei politice care sa porneasca de la cunoasterea trecutului persoanelor care ocupa in prezent functii publice, cat si functii de partid", a spus Vosganian.
Liberalii doresc o verificare a activitatii tuturor demnitarilor care reprezinta partidul, numiti sau alesi, precum si a celor care detin functii de conducere in PNL in sensul raporturilor cu politia politica comunista.

Cererea de verificare ii vizeaza pe deputatii si senatorii liberali, ministrii si secretarii de stat, membrii Biroului Permanent si ai Comitetului Executiv, precum si pe presedintii de organizatii judetene ai PNL.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.